Idol först på listan ! :)

Hejsan allihopa !

Måste bara säga att jag och Linda har de sjukt roligt tillsammans, fick typ inte ens plats i världens största bil idag när vi fick åka med mamma typ " nya " bil eller vad man ska säga. Haha de tyckte jag va lite fult :) haha ! Ah sen så typ kollade på Jerry Springer, vilket som bara är så jävla fejkat, alltså de kan verkligen inte finnas så sjuka människor. Det går bara inte, så jag och Linda tkr att de bara är så fejkat :) Haha, sen så kollade vi på IDOL !!!!
YEAH, säger bara " åh IDOL KALLE " in my heart ! haha, han har bara sån sjukt bra röst ! Gillar även Mariette också :) hon har sjuk bra röst ! Ah min kväll :) imorgon blire styrketräning :)

Puss på er  /  A

Blondin Bella :/

hejsan alla glada! Måste bara säga en sak att, blondin bella fy fan vilken jävla ful hy hon har. inte för att jag dissar henne, men jag dissar hennes hy. Den ser inte bra ut, jo en sak till. Trodde hon kallades för "Blondin bella " men de kan man ju inte säga nu heller när hon inte ens är blond. Hm, ajja kom hem från stan idag. trevligt värre :) Ska man hitta på med nu då? Mamma är i junsele med sin nya pojkvän, dom kommer väl hem nån gång inatt eller så. Ajja, ska försöka hitta på ngt nu ;) 
 

/ A

hej :)

Är hos min pappa över helgen ... känns lite långtråkigt men de ska funka iaf :) ajja, igår träffade jag my och linda, Linda åkte till stockholm igår. Åh saknar henne <3 Sen på söndag så åker jag och My in till stan :) de ska bli spännande :) I like it <3 Ajja , ska försöka att hitta på ngt nu :)

/ A

(:

Hejj allihopa :) Idag, så har jag varit på skolan. De var typ " fest " hemma här igår. Haha, ett jävla liv säger jag bara ! Ah, vare på skolan idag, jag och Mona var duktig för att vi sprang typ as långt idag på idrotten :) Känner mej så fri när man springer :) Sen snart ska jag på fotbollsträning :) Jippi ! Ajja, har inte så mkt att säga :) / A







ghdskhså

Helgen :)

Hejsan allihopa (: Har varit dålig på att blogga nu, men de har varit så mkt med skolan. Och massa prov eller ja inte prov då, men genomgång till prov och liksom vad man ska kunna nu när man går nian, vad de är för krav för de olika beygen och massa sånt. igentligen så känns de inte som om att man går nian, men de kommer man väl att märka om bara några veckor. Ajja, sitter i Ås nu hemma hos min morbror. Imorron så åker jag och mamma till Ösd , och köper en ny tv :) Finns pojkar som är så jävla omogna, ingen nämnd ingen glömd :) Ah åsså är de så att idag så va jag med erik och Pelle, pelle övningskörde, de gick jätte bra :) fast, när man kör i storstaden så kan de bli lite stressigt. Ajja, ska sussa nu :) hejdå <3


mgdmhmd

RSS 2.0