helg (:

Hejjj :) Äntligen så äre helg :) och ikväll så blir de fest här :) Sen så blire pizzerian :) Så jävla roligt de kommer att bli alltså, längtar som en tok att de ska bli kväll nu. Sen imorgon så ska jag vara duktig så, jag ska ut och springa då :) Hehe, sen så ah blire ju skola då på måndag, åh nej :( Ajja , man har ju något att längta efter på veckorna :) Helgen :) <3 ha de bra :) <3

:)

Hejsan alla glada! Visst äre härligt att skolan börjar imorgon ? :) De tkr VERKLIGEN INTE JAG ! Fan, vilket helvete ! Blää!
Ajja, match ikväll, säger bara MATCHFEBER :) Haha, herre gud vad man ska ge gärnet alltså, fan! Ajja, jag har inte så mkt att säga igentligen, men hoppas alla mår bra :)

mh 

PISSVÄDER!

Åh gud vad jag är less på detta väder nu. Sitter och kollar på " the hills " och lyssnar på när de regnar. Vilken sommar säger jag bara, har ju bara regnat, så har ju inte precis varit sommar :( Åh ! Om 4 dagar så börjar vi skolan, fy fan! jag vill inte! Igår så hade vi fotbolls match, blev 3-3 :) trevligt där då! Har även match på söndag. MATCHFEBER NU ELLER ?! :)

Haha, ajja <3 pusshejs

oj :/

Hejj allihopa :) värsta grejen idag då, jag körde sönder grösklipparen. :/  ojj inte bra alls. men de var bara en kniv som hade lossnat, alltså fatta rädd jag blev, jag vet ju inte så mkt om gräsklippare. Men jag vet iallafall att de ginss som knivar som liksom " skär " gräset. Men alltså de lät värsta konstigt plus att hela jävla gräsklipparen skakade :S HJÄLP ! Ah men de gick ju bra iallafall :) nu sitter jag och väntar på att linda ska komma och hälsa på mej <3 :) Hihu , undra vad vi ska hitta på med för någe bus då :) Hahaha !

Hörs <3

:)

Åh äntligen så kan man ju börja blogga :) Ah idag så har jag varit med sofie och my sen så har jag varit på träning, sen så åkte jag hem och duschade och nu sitter jag här och kollar på CIS :) De är fett bra ! Alltså jag beställde kläder i tisdags och jag har inte fått dom än, fan om dom inte kommer imorgon så blir jag arg :O Hihu , ah ha de bra <3

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0